THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR کاشت میلگرد

The Single Best Strategy To Use For کاشت میلگرد

The Single Best Strategy To Use For کاشت میلگرد

Blog Article

روش اول یکی از روش های سنتی است که در آن برای کاشت میلگرد مجبور به تخریب قسمتی از سازه بتنی می شدند تا بخشی از میلگردهای قبلی برداشته شود و بتوانند پیچ های جدیدی را نصب کنند.

چسب‌های دیرگیر، به نصاب فرصت کافی برای تکمیل تمام مراحل اجرایی لازم را برای یک اتصال مطمئن می‌دهد.

پس از رعایت الزامات مذکور باید کنترل شود که فاصله مرکز تا مرکز میلگردهای کاشته شده در کنار یکدیگر از حداقل مجاز کمتر نباشد، چرا که در صورت نزدیک بودن میلگردها به یکدیگر گسیختگی میلگرد هایی که به هم نزدیک هستند وجود خواهد داشت یا به اصطلاح اندر کنش کاشت میلگرد صورت خواهد گرفت.

برای آشنایی بیشتر با انواع چسب کاشت مطالعه مقاله “انواع چسب کاشت آرماتور چیست؟” پیشنهاد میکنیم.

زیرا با این روش به راحتی می توان فضای ساخت و ساز را بدون تخریب بزرگ کرد و طبقات جدید ساخت. می توان با کاشت میلگرد از تخریب دیوارها جلوگیری کرد.

میلگردهای مهاری در بتن بدون اتصال تقویت شده: این میلگردها بار را همانند بولت های مهاری به بتن منتقل می‌کنند.

عمق سوراخ، یکی از تأثیرگذارترین پارامترها در کل فرآیند کاشت میلگرد است. زیرا کم بودن عمق سوراخ، سبب عدم اتصال صحیح و کافی بین میلگرد و بتن می‌گردد و حتی ممکن است در صورت وارد شدن فشار مشخص به آن، باعث متلاشی شدن بتن شود.

چسب کاشت به دلیل واکنش بین سخت‌کننده و رزین سخت می‌شوند. این واکنش بسته به دمای ماده پایه می‌تواند تسریع یا تأخیر داشته باشد. محدوده دما به چهار روش روی چسب کاشت تأثیر می‌گذارد:

نوع چسب انتخاب شده باید کاملا مطابق با محاسبات انجام شده و شرایط پروژه باشد و بتواند مطابق با محدودیت‌های موجود بهترین رفتار را از خود نشان دهد.

در قلمرو پیشرفت‌های سازه‌ای، تعبیه میلگرد در داخل ستون‌ها اهداف مختلفی را دنبال می‌کند، از اتصال تیرهای بتنی به ستون‌ها، افزودن بخش‌های جدید به ستون‌ها، اجرای رشته‌های راه پله یا گسترش ستون‌ها در یک سازه.

اتصالات بتن به بتن پس از ساخت ممکن است در طول ساخت‌وساز به دلیل بارهای زیادی که بین اعضای بتنی یا مراحل پروژه ساختمان منتقل می‌شود، موردنیاز باشد. بسیاری از اتصالات پس از ساخت در پروژه‌های آب یا فاضلاب و در پروژه‌های تونل سازی نیز وجود دارند.

اجرای کاشت میلگرد ، بولت یا آرماتور در بتن به دلایل مختلفی از جمله تغییر در نقشه ها ، مقاوم سازی سازه ، اشتباهات اجرایی ، سهولت اجرا ، کاشت میلگرد نصب تجهیزات صورت می پذیرد.

در موضوع تقویت نیز کاشت میلگرد به منظور مقاوم سازی فونداسیون یا دیگر اجزا صورت گرفته و به طور معمول میلگرد های عصایی مورد استفاده قرار می گیرد و ارتباط باربری بین بتن ریزی جدید و قدیم را برقرار می کند.

امکان تغییر کاربری ساختمان از مسکونی به تجاری وجود خواهد داشت.

Report this page